HTML

Irásművek

Friss topikok

Linkblog

2011.06.16. 09:18 Onlineprint

Június 24, Múzeumok éjszakája

Az Orfeum az Országos Színháztörténeti Múzeum és Intézet közreműködésével csatlakozik a múzeumok éjszakája eseményhez. Az est a múzeumok éjszakája-karszalaggal látogatható, a belépő helyben is megvásárolható.
Az Orfeumok éjszakája, avagy egy könnyed nyáresti szórakozás... című esten Csákányi Eszter, Falusi Mariann, Kulka János és Peller Károly is fellép. A tavaly novemberben megnyílt Orfeumban június 24-én 18 órától várják a közönséget, a program hajnali négyig tart.
Az élő zenét Farkas Gábor dzsessz-triója, az Orfeum zenekara adja.
Mint írták, tavaly novemberig, az Orfeum megnyitásáig évtizedeken át hiányoztak az éjszakai életből az olyan egykori orfeumok, mint a Kék Macska vagy a Folies, vagyis azok a helyek, ahol egykor az irodalmi és a színházi élet nagyjai is megfordultak.
A felnőtt jegy 1400 forint, a gyermekjegy 600 forintért kapható, a jegybevétellel az Országos Színháztörténeti Múzeum és Intézetet támogatják a szervezők.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://irasmuvek.blog.hu/api/trackback/id/tr332988275

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása