HTML

Irásművek

Friss topikok

Linkblog

2009.10.27. 14:07 Onlineprint

Húszéves a Magyar Napló

Húszéves a Magyar Napló folyóirat, a Magyar Írószövetség lapja, a lap amely hivatásának tekinti a hazai irodalom értékeinek megőrzését. A havonta megjelenő kiadvány a kortárs magyar szépirodalom legfigyelemreméltóbb verseiből, prózáiból nyújt tartalmas olvasnivalót.

Jókai Anna Kossuth-díjas író szerint a folyóirat iránti több évtizedes lankadatlan érdeklődés egyik titka, hogy a lap alkotói hivatásuknak tekintik a hazai irodalom értékeinek megőrzését, a népi irodalom népszerűsítését.

„Ez egy széleskörűen olvasott, megszólító folyóirat, megvan, él, és hát éppen azt remélem, hogy addig, ezt a missziót addig tudja folytatni, ameddig az utolsó papja is megmarad” – mondta Jókai Anna, a Magyar Napló szerkesztőbizottságának elnöke.
 

 

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://irasmuvek.blog.hu/api/trackback/id/tr941478883

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

olvasótábor 2009.10.28. 13:49:18

Jókai Anna remek író és remek ember, nagyon örülök a sikerüknek

-d(".")b- 2009.10.28. 15:49:26

Szerzetesek szerkesztik a lapot? Ki az utolsó pap?
süti beállítások módosítása