HTML

Irásművek

Friss topikok

Linkblog

2009.11.03. 12:49 Onlineprint

Versek a fogyasztóvédelemről

Novella és vers kategóriában pályázhat a tizennégy-tizennyolc év közötti korosztály a fogyasztóvédelem szempontjából kiemelkedően fontos, illetve figyelemfelkeltő írásokkal.

A Fogyasztóvédelmi Egyesületek Országos Szövetsége (FEOSZ) által kiírt pályázat leadási határideje 2010. január 31. Az alkotások tárgya lehet minden, ami a fogyasztóvédelem szempontjából kiemelkedően fontos illetve figyelemfelkeltő - közölte a FEOSZ csütörtökön.

A kiírás szerint a formai elvárások a következők: Times New Roman betűtípus, 12-es betűméret, szimpla sorköz, 2,5-ös margó. A novella maximális terjedelme öt oldal lehet.

A szervezők azt kérik, hogy a pályaműveken a versenyzők tüntessék fel nevüket, címüket, középiskolájuk és szakvezető tanáruk nevét, valamint életkorukat. A pályázatra beküldött írásokat fogyasztóvédelmi szakemberekből álló zsűri bírálja el, mindkét kategóriában a három legjobban sikerült alkotást díjazzák. Külön elismerésben részesül az a szakvezető tanár, akinek a legtöbb diákja vesz részt a pályázaton. Az eredményhirdetés 2010. március 6-án lesz.
 

Az alkotásokat a résztvevő tanulók iskoláitól összesítve kérik eljuttatni e-mailben a muller@feosz.hu címre, illetve postai úton a Fogyasztóvédelmi Egyesületek Országos Szövetségének címére: 1012 Budapest, Logodi u. 22-24.

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://irasmuvek.blog.hu/api/trackback/id/tr191495265

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

olvasótábor 2009.11.03. 13:26:10

A Fogyasztóvédelmi Egyesületek Országos Szövetsége által kiírt pályázatra kíváncsi vagyok, hogy hány fiatal jelentkezik mert arrol hallani, hogy a fiatalok nem tudnak olvas sem írni.

-d(".")b- 2009.11.04. 13:16:45

@olvasótábor: Mindenesetre érdekes kezdeményezés, és hátha kellemes lesz a csalódás.
süti beállítások módosítása