HTML

Irásművek

Friss topikok

Linkblog

2009.11.04. 10:29 Onlineprint

Könyvvásár és Joseph Conrad irodalmi fesztivál Krakkóban

November elején az irodalom körül forog az élet Krakkóban, idén 13. alkalommal rendezik meg a Krakkói Könyvvásárt és vele egy időben először a Joseph Conrad Nemzetközi Irodalmi Fesztivált.

November 5 és 8. között rendezik meg a Krakkói Könyvvásárt, amely jelenleg a lengyel könyvszakma legnagyobb éves seregszemléje. Az eseményen számos kiadó képviselője, szerző és könyvkereskedő vesz részt minden évben, így a tizenharmadik alkalommal megrendezésre kerülő könyvvásár Lengyelország egyik fontos kulturális eseményévé vált.
A könyves mustrán a könyvkiadás minden szakága bemutatkozik, a kiállítók 30%-a szépirodalmi művekkel, másik 30%-a a tudományos, szakirodalommal képviselteti magát, az egyházi - katolikus - irodalom 15%-kal a gyerekirodalom pedig 20%-kal lesz jelen a könyvvásáron.

A könyvvásárral egy időben szintén Krakkóban rendezik első alkalommal a Joseph Conrad Nemzetközi Irodalmi Fesztivált, amely a világsikerű lengyel származású írónak szeretne emléket állítani.

 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://irasmuvek.blog.hu/api/trackback/id/tr91497889

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

könyvmolyocska 2009.11.05. 11:55:45

Csak így tovább lengyelek. Mi magyarok meg Pécsen tökölődünk
süti beállítások módosítása