HTML

Irásművek

Friss topikok

Linkblog

2010.08.05. 09:12 Onlineprint

Második magyarországi költőtalálkozó

Hét ország költőivel találkozhatnak csütörtökön és pénteken az irodalom iránt érdeklődők Budapesten és Szentendrén, az idei programnak lesz orosz, bolgár, szerb, ír, román és izraeli vendége.

Az első napon tartják az Élő antológia című estet. Budapesten, a Kazinczy utca 9-es számú ház udvarában tizenkét ország, illetve város kortárs költőjének verse olvasható majd eredetiben és magyarul a kertet határoló házfalakon, de Gergely Róbert színművész tolmácsolásában több közülük el is hangzik.

A költőtalálkozó résztvevői pénteken Szentendrére látogatnak, ahol a városháza dísztermében Kun Csaba alpolgármester fogadja a delegációt. Az oklevelek átadása mellett felavatják a II. Nemzetközi Költőtalálkozó emlékét megörökítő kőlapot is a Kerényi parkban.

A verskedvelők a Café Rodinben találkozathatnak este a költőkkel, ahol a résztvevők egy-egy versüket adják elő saját anyanyelvükön, az alkotások hallhatóak lesznek magyarul is.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://irasmuvek.blog.hu/api/trackback/id/tr232200195

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása