HTML

Irásművek

Friss topikok

Linkblog

2011.04.14. 10:35 Onlineprint

Két új könyv az ÍrásMűvek kiadótól

Az ÍrásMűvek kiadó két új, exkluzív szerzői kiadást dobott piacra, melyek túl azon, hogy egészen biztosan színesítik a gyerekszoba, és a konyhaszekrény, vagy akár a nappali polcait, kötelező darabok mindenki számára, akinek gyermeke van, és kortárs meseíró történetét szeretné neki felolvasni; esetleg a konyhában szeretne nagyot alkotni, és szakácstudományát egy napjainkra sokszor -talán- feledésbe merült, talán soha nem is ismert oldalról megtámogatni.

Csörgő Judit Böbi - Mese a suhogó erdő mélyéről című története bájos mai mese egy erdőről, annak mesebeli lakóiról, Boróka Banyáról, Fruskáról és Bojtorjánról, egy csodatevő lekvárról, egy sereg elégedetlen boszorkáról és egy kis kalamajkáról... Szikszai Mónika szabadkézi, színpompás rajzaival.

Hegedűs Beatrix - Recept-túra című szakácskönyve pedig a kulinária és önismeret rendhagyó ötvözete, mely egészen új távlatokat nyit a konyhatudomány, a napjainkban mindenki számára oly fontos egészséges életmód, valamint a lélekszépítés terén egyaránt.

Mindkét könyv megrendelhető az Írásművek Könyváruházból, a www.irasmuvek.hu oldalon.

 

 


 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://irasmuvek.blog.hu/api/trackback/id/tr982825192

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása