HTML

Irásművek

Friss topikok

Linkblog

2009.12.15. 09:42 Onlineprint

Micimackó a Mórától

Nagy mutatványt vitt véghez a Móra Könyvkiadó: a mindannyiunk által jólismert vagy ismerni vélt Micimackó-sztori folytatását a nemzetközi "premierrel" párhuzamosan mutatta be. Erről eddig csak Harry Potter és Dan Brown fanjai álmodtak, most viszont szép csendben, nem nagy csinnadratta közepette a Százholdas Pagony szereplőivel is megtörtént az, hogy az angol gyerekekkel együtt a magyarok is olvashatják a folytatást.

A könyv egyetlen, kalandokban nem szűkölködő nyár története, Róbert Gida iskolában volt, de most visszatér barátaihoz, akiket termésetesen sosem feledett.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://irasmuvek.blog.hu/api/trackback/id/tr351599188

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

coopR 2009.12.18. 10:53:00

Ezt miért nem reklámozták annyira mint azt a szerencsétlen Harry Pottert?... Nyilván nem álltak volna annyian sorba, de akkor is sokakat érdekel, és semmi nem szólt róla a médiában.
Ráadásul végre nem a fogyatékos Disney-figurákkal van illusztrálva.
süti beállítások módosítása